fbpx

Zagrli sebe, zagrli svijet

 

Stay Still and Keep Moving. ~ G. Roth

U ovoj plesnoj čaroliji uranjamo u prazan prostor, učimo slušati ritam svojega daha i pulsiranje srca. Učimo nastaniti Tišinu, nasloniti se, utonuti i predati joj se. Tražiti ćemo nevidljive niti koje nas povezuju sa sobom i drugima. Ovdje ćemo učiti usporiti, slušati, čuti i reagirati na poruke svojega tijela i srca te na ljude koji nas okružuju. Alex će nas kao i mnogo puta do sad podržavati svojim čarobnim instrumentima i svojim darom da komunicira s grupom kroz glazbu i podrži proces na najčudesniji mogući način koji možete zamisliti.

Ako trebate pravu plesno duhovnu poslasticu – našli ste je! Ujedno je ovo i posljednja radionica iz ciklusa emocija s našim dragim gostom, talijanskim Glazbenikom Alexom Croce

Tražite nešto drugo?

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Online psihoterapija

Psihoterapija putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.

Vodič za psihoterapiju

Sve što trebate znati prije prvog susreta na jednom mjestu.