fbpx

Ples s tugom

 

“Ne možemo se zaštiti od tuge bez da se zaštitimo od radosti.”

J.S.Foer

Izgubili ste omiljene tenisice, san, iluziju, smisao, volju, entuzijazam, fokus, mačku, posao, dom, prijatelja, bliske osobe…?

Očekivanja i razočaranja, kao i gubici i tuga dio su života. Nakon svakog gubitka ostaje praznina. S njom se nosimo na različite načine: negiramo, potiskujemo, uljepšavamo, idemo dalje, popunjavamo je stvarima, odnosima, ovisnostima…

Sigurna sam da ovo nije lagana tema i baš zbog toga vas posebno pozivam da si damo priliku istražiti gubitak, tugu i žalovanje kroz tijelo i um, povezano.

 Posebno mi se čini važno baš sada vježbati Kaos, u vrijeme velikih promjena na globalnoj razini. Ritam Kaos nas uči kako plesati  između predvidljivosti i nepredvidljivosti, kontrole i spontanosti, kako se nositi sa šokom i nevjericom, kako prihvatiti da ne možemo kontrolirati: svoje tijelo, emocije, odnose, djecu, roditelje, prirodu, ratove u svijetu. Kaos nas posebno uči kako otpustiti…

Ova je radionica istinski blagoslov jer imamo rijetku priliku raditi s živom glazbom udaraljki i drugih instrumenata talijanskog glazbenika Alexa Croce. Alexovi instrumenti susreću i podržavaju Kaos na intuitivnoj,  uzemljenoj i moćnoj razini.

Tražite nešto drugo?

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Online psihoterapija

Psihoterapija putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.

Vodič za psihoterapiju

Sve što trebate znati prije prvog susreta na jednom mjestu.