fbpx

Nepodnošljiva lakoća postojanja

 

“Radost dolazi kad naša emocionalna energija slobodno teče…” G. Roth

 

Kad ste se zadnji put smijali od srca? Kad ste pjevali, plesali i crtali kao dijete? Kad ste zadnji put osjetili da vas prožima topla, životna energija cijelog bića?

Kad smo povezani s kreativnom energijom u sebi tijelo se kreće bez napora, poput životinje. Život postaje ples u kojem je svaki novi korak organski lagan i hranjiv.

U Lirskom ritmu imamo znatiželju djeteta, kreativnost umjetnika i mudrost odraslog. Put do tog mjesta je avantura. Naš je posao da pronađemo skriveno blago i poletimo na krilima čarolije!

Da stignemo tamo pomoći će nam: Tijelo. Dah. Pokret. Ples. Imaginacija. Simboli. Metafora. Riječi. Crtež. Ritual.

Sretni smo što smo na ovom putovanju podržani i živom glazbom udaraljki i drugih instrumenata talijanskog glazbenika Alexa Croce. Njegovi živopisni instrumenti donose ritmove dalekih kontinenata na iskonskoj, uzemljenoj i moćnoj razni. Alex intuitivno komunicira s grupom kroz glazbu, stvarajući iscjeljujuće polje energije koje pokreće zaglavljenu energiju i oslobađa kreativnost, zaigranost, promjenu i lakoću.

Tražite nešto drugo?

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Online psihoterapija

Psihoterapija putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.

Vodič za psihoterapiju

Sve što trebate znati prije prvog susreta na jednom mjestu.