fbpx

Moje tijelo, moj dom

 

Na razini stanice, naša je povijest od trenutka začeća do danas, zapamćena u našem tijelu. Naša je fiziologija naša biologija.

U ovom ciklusu radionica istražujemo tijelo, svoj dom. Osjećamo li da se možemo nježno ušuškati u njega, sakriti od vanjskog svijeta i samo biti? Ili osjećamo nelagodu, bol i nepovezanost? Kako se ponovno osjećati sigurno, uzemljeno, prisutno?

Ovdje putujemo kroz različite dijelove tijela, tjelesne senzacije i emocije. Osluškujemo što nam dijelovi tijela imaju reći svaki za sebe i kao cjelina. Neverbalni, skriveni, emocionalni svijet naše psihe otkriva naše stvarno Ja i njegovu Moć. Kroz dah, glazbu, pokret, ples, priču i crtež tragamo za izgubljenom istinom i autentičnim dijelovima sebe.

Art projekt je važan dio ovoga programa. Prevodimo jezik tijela na jezik simbola, jezik simbola na jezik riječi, jezik riječi na jezik emocija. I tako u krug.

Ovaj se dubinski rad odvija u maloj grupi koja pruža osjećaj sigurnosti, povjerljivosti, granica i podrške. Svaki član grupe vidljiv je i važan te dobiva priliku raditi i individualno s terapeutkinjom.

Koristit ćemo elemente Terapije pokreta i plesa bazirane na metodi 5 Ritmova, Art terapije kao i Teorije objektnih odnosa.

Program se sastoji od uvodne radionice, deset cjelina i završne radionice.

INFO I PRIJAVE

Vrijeme: Nedjeljom od 19:00 do 21:00 sati

Termini: 13.03., 20.03., 27.03.,

03.04., 10.04., (17.04.), 24.04.,

(01.05.), 08.05., 15.05., 22.05., 29.05.,

05.06., 12.06.

Napomena: Datumi u zagradi su neradni dani te je dvorana zatvorena.

Mjesto: Novi Fitness Centar Rijeka, Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 1, Zagrad, Rijeka (dvorana ima svlačionicu i tuševe)

Prijave se primaju do 01.ožujka 2022. godine

Prijavnicu ispunite ovdje: https://docs.google.com/forms/d/1JCWCZ9N79h_EQ4gcKd8z7EykzHX_pmR85fbeuLG3yb4/edit

Cijena: 1.290 kn (plativo u tri rate). Ukoliko iz bilo kojeg razloga odustanete od programa potrebno je uplatiti puni iznos.

Grupa ima ograničeni broj članova. Uplatom prve rate do 01. ožujka 2022. godine osiguravate mjesto u grupi. Uplatu je moguće napraviti isključivo općom uplatnicom ili netbankingom.

Prije početka programa potpisujete se ugovor koji regulira naš odnos tj. prava i obaveze svih sudionika.

 

Dobrodošli ste bez obzira na oblik i veličinu tijela, iskustvo i osjećaj za ritam. Prijašnje plesno i psihoterapijsko iskustvo nije nužno. Intervju (uživo ili online) nužan je samo za one koji nikad prije nisu plesali 5 Ritmova ili radili s voditeljicom.

Prije početka programa dobiti ćete pismo dobrodošlice s detaljnom uputama kako do dvorane, što ponijeti sa sobom te informacije o aktualnim epidemiološkim mjerama.

O voditeljici: https://psihoterapija-rijeka.com/o-nama/

Više informacija možete dobiti na info@igorb36.sg-host.com ili 091/251 3748.

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Online psihoterapija

Psihoterapija putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.

Vodič za psihoterapiju

Sve što trebate znati prije prvog susreta na jednom mjestu.