fbpx

Moj život u pet slika

 

„Putovanje između onoga tko si jednom bio, i tko sada postaješ, je ono gdje se događa ples života“. – Barbara De Angelis

Ovo je putovanje kroz osobnu povijest, preko prošlosti i sadašnjosti u budućnost. Cilj putovanja je osvijestiti neka od ranih životnih iskustva i vjerovanja na temelju kojih smo donijeli životne odluke. Na temelju tih obrazaca formirali smo životni skript. Dok smo bili djeca to nam je pomoglo „preživjeti“. Koristimo ih i dalje kao odrasli iako nam više ne koriste. Štoviše, stara životna uvjerenja drže zarobljeno mnogo naše životne energije. Stoga je ovaj ciklus radionica prilika da putem tijela, pokreta i art terapije redefiniramo stare obrasce. Vrijeme je da počnemo živjeti punim plućima, autentično i cjelovito.

Svaka radionica predstavlja jednu od pet životnih faza. Rad u grupi je hranjiv i iscjeljujuć. Polje grupe pruža nam podršku za promjenom, svjedočenje sebe i drugih, dijeljenje iskustva, plesa tj. života u malom.

Teme:

Rođenje – jezik tijela, tjelesne senzacije. Privrženost. Sigurnost.

Djetinjstvo – odakle dolazim? Što vjerujem o sebi, drugima, životu?

Adolescencija – Gdje pripadam? Po čemu sam jedinstven/a? Seksualnost.

Odraslost – Intimnost. Kako biram partnera/partnericu? Kako biram posao? Kako moj životni skript oblikuje moj život?

Starost – kako se nosim sa završetcima?

 

 

 

Tražite nešto drugo?

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Online psihoterapija

Psihoterapija putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.

Vodič za psihoterapiju

Sve što trebate znati prije prvog susreta na jednom mjestu.