fbpx

Terapija pokretom i plesom

 

Z

a razumijevanje unutrašnjeg, psihičkog svijeta koristimo tijelo i pokret. To znači da ću Vas pozvati da se krećete kroz prostor, zauzimate različite oblike, istražujete kako se osjećate u tijelu u odnosu na različite misli i emocije. Kao terapeut, biti ću s Vama, pokušati “obući Vaše cipele” i inspirirati Vas za drugačije načine kretanja tj. drugačije životne obrasce. Ovaj je proces preteženo neverbalni, ali onaj verbalni dio nije manje važan.

Somatska psihologija je terapijsko istraživanje tjelesnog iskustva u psihoterapijskom kontekstu. Polazi od toga da su tijelo i um povezani te da su rana emocionalna iskustva i obrasci zapamćeni u tijelu. U svojem radu koristim elemente: Gestalt Awarness Practice, Integrative Body Psychotherapy, metode pokreta 5 Ritmova i art ekspresivne terapije.

 

Tražite nešto drugo?

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Online psihoterapija

Psihoterapija putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.

Vodič za psihoterapiju

Sve što trebate znati prije prvog susreta na jednom mjestu.