fbpx

ONLINE GRUPNI PROGRAM

Anksioznost – nisi sam(a)!

Osjećate li stalnu preplavljenost tjeskobom i strahom? Imate li panične napade ili osjećate nelagodu u prisustvu drugih ljudi? Plašite li se iznenadnog crvenila lica, znojenja, drhtavice, mučnine, lupanja srca ili aritmije, nesanice i glavobolje? Misli Vam lete u prošlost ili budućnost? Iz prošlosti se prisjećate zastrašujućih trenutaka. U budućnosti zamišljate najgore scenarije.

 

Znam kako je biti zarobljen(a) u vlastitom tijelu, u opsesivnim crnim mislima, bojati se kontakta s ljudima i stalno očekivati najgore. Vjerujem da je sve što želite pronaći mir i sigurnost, osjećaj slobode i ponovno imati sretne misli.

 

Ovaj osmotjedni online program osmislila sam na temelju dvadesetogodišnjeg individualnog rada s preko pet stotina osoba koje pate od različitih vrsta anksioznosti i paničnih napada. Također, osmislila sam ga na temelju vlastitog iskustva i onoga što je meni pomoglo da se osjećam zadovoljno, ispunjeno i sigurno.

„Ti nisi tvoja anksioznost“.

Što očekivati od ovog programa?

  • 1. KORAK: Upoznati ćete svoju anksioznost i doznati i kako ona radi za Vas. Preispitat ćete svoju motivaciju i očekivanja od programa te postaviti konkretne i mjerljive ciljeve.

 

  • 2. KORAK: Istražiti ćete odakle dolazi Vaša anksioznost. Naći ćete razumijevanje i suosjećanje za sebe. Otkrit ćete što simptomi govore. Ali prije svega, naučit ćete ih slušati i čuti. Upoznati ćete svoje strahove i otkriti kako se sigurnost nalazi u Vama, a ne u izvanjskim stvarima i drugim osobama.

 

  • 3. KORAK: Identificirati ćete stare, razorne obrasce razmišljanja. Naučiti ćete novi načine gledanja na stvari, događaje i ljude koji će ti pomoći prevladati tjeskobu i strahove. Naučit ćete jednostavne i primjenjive tehnike relaksacije, minduflnessa i rasterećenja od tjelesnih simptoma. Upoznati ćete “okidače” svoje anksioznosti i nauči biti brži/a od njih. Jednostavnije je nego možete zamisliti.

 

  • 4. KORAK: Sada kad ste naučili podržati sebe, naučit ćete bliske osobe kako da budu Vaši pomagači. Konačno, vrijeme je da upoznaš novog(u) Sebe!

Od čega se sastoji rad u programu?

Program je dostupan na online platformi kojoj možete pristupiti kada Vama odgovara. Program je podijeljen u osam modula s radnim materijalima, anketnim upitnicima i listama procjene. Sve je savršeno organizirano i prilagođeno kako bi s lakoćom mogli učiti, napredovati i mjeriti svoja postignuća. Sve materijale s platforme možete skinuti na računalo i printati još mnogo puta.

Ovo je ključni i najvrjedniji dio programa. Precizno odabrane vježbe vodit će Vas od osjećaja tjeskobe, straha i zaglavljenosti do osjećaja sigurnosti, slobode, mira i povjerenja.

Jednom tjedno nalaziti ćemo se u realnom vremenu online (Zoom). Ovdje ćete imati priliku osjetiti da niste sami, podijeliti svoje misli, dvojbe i osjećaje s drugima te dobiti podršku grupe. Voditeljica će odgovoriti na sva pitanja koja ćete imati priliku postaviti unaprijed ili u realnom vremenu.

Ovo je dodatni i vrlo vrijedan resurs na Vašem putovanju od osjećaja anksioznosti do osobne slobode. Ovdje ćete s drugima moći podijeliti kako se osjećate, postaviti pitanja te dobiti motivaciju i inspiraciju koju će voditeljica svakodnevno dijeliti s grupom.

Prijave

Ukoliko nikad prije niste radili s voditeljicom potrebno je dogovoriti 45-minutni Zoom intervju kako bismo zajedno otkrili je li ovaj grupni online program pravi izbor za Vas.

Rad u grupi: Program se odvija u maloj, zatvorenoj grupi. Vaše mjesto je samo Vaše i ne može se zamijeniti.

Prije početka programa potpisujemo ugovor koji definira naša međusobna prava i obaveze kao i pravila grupnoga rada.

Cijena: 225 Eura/1.625,26 HRK

Ovaj iznos je plativ unaprijed preko transakcijskog računa na temelju ponude koju ćete dobiti e-mailom.

 

Nakon što zaprimim prijavnicu te u intervjuu zaključimo da je ovaj program za Vas, uplatom osiguravate svoje mjesto u grupi.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga odustanete od programa, povrat nije moguć.

Na ovaj način osigurava se daljnji rad grupe.

O voditeljici: Sandra Karabaić, psihoterapeutkinja

Proteklih dvadeset godina pomažem hrabrim i kreativnim pojedincima postati najbolja verzija sebe. S klijentima i grupama stvaram povjerljiv odnos pun poštovanja, suosjećanja i iskrenosti. Pomažem, podržavam i ohrabrujem pojedince stvoriti sretniji život i raditi bolje, zdravije izbore u budućnosti. Nudim individualne psihoterapijske seanse uživo i online,  kreativne radionice putem pokreta i plesa te online programe.

„Ono što ne mijenjaš, biraš.“

Što kažu klijenti?

„Sandra je divna učiteljica…zrači nekom posebnom vibrom -smirenošću. Ne govori puno, ali daje na znanje.“

„Zato voditeljicu doživljavam kao osobu koja nema samo stručna, teoretska znanja, nego kao i vrlo intuitivnu i suptilnu osobu koja naslućuje i vrlo nježno me vodi (a ne gura me ili me navlači) prema mome, a ne svome odgovoru. Nema sile i nema forsiranja, a to je meni jako važno“.

„Mislim da jako voli svoj posao, ali kako su njezin posao ljudi, rekla bih da ponajprije voli ljude, a taj duboki respekt koji osjeća za svaku od nas pojedinačno, ne može se sakriti. Često se zateknem kako razmišljam, kako bi danas izgledao moj život da sam u vrtiću i školi imala nekoga kao što je ona za odgojitelja, učitelja…“

Kontaktirajte me