Online Grupa Podrške

Sretna sam što vas mogu pozvati da se priključite jesenskoj online grupi podrške tijekom koje ćemo se družiti skoro tri mjeseca. Očekujem da ćemo zajedno puno naučiti, povezati se, smijati se i tako lakše prebroditi individualne i kolektivne teškoće. U društvu je sve lakše, zato ne propustite priliku! 

Da li je ovo za mene?

Tromjesečni program grupne online podrške je za tebe ako:

 • Osjećaš se nesigurno zbog pandemije, drugim riječima kao da ti je netko izmaknuo tlo pod nogama
 • Želiš bolje upoznati sebe, unaprijediti svoje komunikacijske i socijalne vještine, sprijateljiti se sa svojim emocijama, imati bolje odnose s drugima, biti zadovoljnija i sretnija osoba
 • Prevladati anksioznost, panične napade, strahove, tugu, depresivno raspoloženje ili opsesivne misli
 • Naučiti nositi se s preplavljujućim emocijama: strahom, ljutnjom, tugom, krivnjom, sramom, ljubomorom
 • Upoznati druge ljude koji se nose sa sličnim problemima, dobiti i pružiti podršku
 • Naučiti nositi se s kroničnom ili akutnom fizičkom bolešću
 • Živiš udaljeno od velikog grada gdje se ovakve grupe održavaju ili pak živiš u stranoj zemlji i željan/a si čuti materinji jezik
 • Bojiš se pandemije, možda ti ili netko od članova tvoje obitelji spada u ranjive skupine građana, a trebaš stručno vodstvo i pomoć
 • Nemaš vremena u životu i voliš petkom navečer raditi stvari iz topline svojega doma
 • Dosadilo ti je voditi isprazne razgovore na bezbrojnim kavama s poznanicima
 • Voliš psihologiju, izazove, rad na sebi i spreman/a si uložiti vrijeme i energiju u svoj osobni rast

Struktura i grupa

Svaki susret imati će temu o kojoj ću u uvodnom dijelu seanse kratko govoriti. Nakon toga se otvara grupni proces u kojem ćete imati priliku reći kako se osjećate, što mislite, ali i čuti kako se drugi osjećaju s vama. Drugim riječima imati ćete priliku testirati svoj realitet.

Grupa je svijet u malom. Grupa je veliki resurs u kojoj možete puno naučiti o sebi, ljudima i životu.

Na kraju programa, po želji članova, biti će moguće nastaviti druženje u zatvorenoj Facebook grupi.

Teme po tjednima:

 1. Tjedan – Pravila grupe i sigurnost
 2. Tjedan – Povjerenje
 3. Tjedan – Kontakt
 4. Tjedan – Osobne granice
 5. Tjedan – Strah
 6. Tjedan – Ljutnja
 7. Tjedan – Tuga
 8. Tjedan – Radost i suosjećanje
 9. Tjedan – Pojam o sebi
 10. Tjedan – Samopouzdanje i samopoštovanje
 11. Tjedan – Odnos s drugima
 12. Tjedan – Odnos sa sobom (Što sam naučilo/la o sebi)

 

PRIJAVE I INFO

Mjesto: Zoom meeting

Vrijeme: petkom od 20:00 do 21:30 od petka 13. studenog. Trajanje je 12 tjedana,

Cijena: 1200 kn (plativo u tri rate)

Prijave: Prijave se primaju do 08.studenog.2020. godine. Ukoliko nikada prije niste radili s voditeljicom potrebno je zakazati besplatni uvodni razgovor u živo, telefonom ili preko neke od Internet platformi.

Mjesto u grupi osigurati ćete bespovratnim depozitom od 200 kn. Podatke o uplati dobiti ćete e-mailom nakon prijave i uvodnog razgovora. Za prijavu pošaljite svoje ime i prezime, broj mobitela i e-mail na info@psihoterapija-rijeka.com. U predmet napišite: Online grupa podrške – prijava.

Grupa ima ograničeni broj članova (12 članova). Grupa je zatvorena što znači da nitko novi ne može ući u grupu tijekom trajanja grupe. Također, nitko ne može zamijeniti Vaše mjesto.

Ako odustanete tijekom programa dužni ste platiti cijeli iznos programa jer na taj način osiguravate da grupa može raditi dalje. Prije početka rada grupe potpisuje se Ugovor.

Za Vaša pitanja sam tu na info@psihoterapija-rijeka.com ili 091 251 3748.

 

BONUS

Do kraja 2020. godine možete iskoristiti jedan od navedenih bonusa:

 

O VODITELJICI

Sandra Karabaić, prof. socijalni pedagog, psihoterapeut

Rođena sam 1972. godine u Rijeci. Završila sam CZ KUOIK, novinarski smjer. Desetak godina sam radila kao novinarka i urednica u medijima, a najduže na televiziji.

Diplomirala sam socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu (2003.). Od tada radim s djecom s teškoćama u razvoju, adolescentima s poremećajima u ponašanju duševnim problemima. Radila sam u Domu za odgoj djece i mladih, vrtiću, školi i školi u Psihijatrijskoj bolnici.

Potreba za dubljim razumijevanjem i prihvaćanjem sebe odvela me na desetogodišnju edukaciju iz Integrativne psihoterapije. Nakon što sam dobila Europsku diplomu (2013.), započela sam samostalnu psihoterapijsku praksu s odraslima. Radim individualno i grupno.

Zahvalna sam na povjerenju koje mi klijenti poklanjaju, za svaki odnos i za sve što učim od njih.

Duboko vjerujem u povezanost uma i tijela otkad sam 2002. godine počela pohađati radionice metode pokreta 5 Ritmova Gabrielle Roth u Hrvatskoj, Europi i SAD-u. Ples i psihoterapiju ujedinila sam završivši trening (5Ritmova) Terapije pokretom kod Andree Juhan u Švicarskoj (2009.). Nastavila sam se školovati iz Psihoterapije pokretom i plesom u Zagrebu.

Vodim radionice i grupe plesne psihoterapije. Surađujem s talijanskim glazbenikom Alexom Croce, koji svira udaraljke iz cijeloga svijeta. Osebujnost ovih radionica postaje prepoznatljiva internacionalno.

U neprekidnoj sam individualnoj i grupnoj superviziji. Članica sam mnogih strukovnih udruga, hrvatskih i europskih.

Majka sam desetogodišnje djevojčice.

U slobodno vrijeme plešem, putujem, čitam i pišem kratke priče. U travnju 2018. CEKAPE je objavio moju prvu knjigu kratkih priča “Babuške” koju je otkupilo Ministarstvo kulture RH. Za pisanje druge knjige kratkih priča dobila sam tromjesečnu stipendiju Grada Rijeke. Priča “Krug” izabrana je među 25 najboljih priča na natječaju “Priče iz komšiluka.”

Profesionalna pomoć za probleme osobne i emotivne prirode

Rezervirajte termin        Pošaljite upit

Sviđa vam se članak? Pretplatite se na newsletter i sve novosti Vam stižu u inbox.