fbpx

 

Sandra Karabaić, prof. socijalni pedagog, psihoterapeut

Rođena sam 1972. godine u Rijeci.

Diplomirala sam socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu (2003.). Od tada radim s djecom s teškoćama u razvoju, adolescentima s poremećajima u ponašanju i emocionalnim problemima. Radila sam u Domu za odgoj djece i mladih, vrtiću, školi i školi u Psihijatrijskoj bolnici.

Potreba za dubljim razumijevanjem i prihvaćanjem sebe odvela me na desetogodišnju edukaciju iz Integrativne psihoterapije. Nakon što sam dobila Europsku diplomu (2013.), započela sam samostalnu psihoterapijsku praksu s mladima i odraslima. Radim individualno i grupno.

Zahvalna sam na povjerenju koje mi klijenti poklanjaju, za svaki odnos i za sve što učim od njih.

Duboko vjerujem u povezanost uma i tijela otkad sam 2002. godine počela pohađati radionice metode pokreta 5 Ritmova Gabrielle Roth u Hrvatskoj, Europi i SAD-u. Ples i psihoterapiju ujedinila sam završivši trening (5Ritmova) Terapije pokretom kod Andree Juhan u Švicarskoj (2009.). Nastavila sam se školovati iz Psihoterapije pokretom i plesom u Zagrebu.

Vodim radionice i grupe plesne psihoterapije. Surađujem s talijanskim glazbenikom Alexom Croce, koji svira udaraljke iz cijeloga svijeta. Osebujnost ovih radionica postaje prepoznatljiva internacionalno.

U neprekidnoj sam individualnoj i grupnoj superviziji. Članica sam mnogih strukovnih udruga, hrvatskih i europskih.

Majka sam četrneastogodišnje djevojčice.

U slobodno vrijeme plešem, putujem, čitam i pišem kratke priče. U travnju 2018. godine CEKAPE je objavio moju prvu knjigu kratkih priča “Babuške.” Za pisanje druge knjige kratkih priča dobila sam tromjesečnu stipendiju Grada Rijeke.

 

Sophia, Obrt za usluge | Ivana Dežmana 1 | info@igorb36.sg-host.com
091 251 3748 | OIB: 11183905035 | IBAN: HR3924020061140304360