fbpx

 

Sandra Karabaić, prof. socijalni pedagog, psihoterapeut

Rođena sam 1972. godine u Rijeci.

Diplomirala sam socijalnu pedagogiju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu (2003.). Od tada radim s djecom s teškoćama u razvoju, adolescentima s poremećajima u ponašanju i duševnim problemima. Radila sam u Domu za odgoj djece i mladih, vrtiću, školi i školi u Psihijatrijskoj bolnici.

Potreba za dubljim razumijevanjem i prihvaćanjem sebe odvela me na desetogodišnju edukaciju iz Integrativne psihoterapije. Nakon što sam dobila Europsku diplomu (2013.), započela sam samostalnu psihoterapijsku praksu s odraslima. Radim individualno i grupno.

Zahvalna sam na povjerenju koje mi klijenti poklanjaju, za svaki odnos i za sve što učim od njih.

Duboko vjerujem u povezanost uma i tijela otkad sam 2002. godine počela pohađati radionice metode pokreta 5 Ritmova Gabrielle Roth u Hrvatskoj, Europi i SAD-u. Ples i psihoterapiju ujedinila sam završivši trening (5Ritmova) Terapije pokretom kod Andree Juhan u Švicarskoj (2009.). Nastavila sam se školovati iz Psihoterapije pokretom i plesom u Zagrebu.

Vodim radionice i grupe plesne psihoterapije. Surađujem s talijanskim glazbenikom Alexom Croce, koji svira udaraljke iz cijeloga svijeta. Osebujnost ovih radionica postaje prepoznatljiva internacionalno.

U neprekidnoj sam individualnoj i grupnoj superviziji. Članica sam mnogih strukovnih udruga, hrvatskih i europskih.

Majka sam četrneastogodišnje djevojčice.

U slobodno vrijeme plešem, putujem, čitam i pišem kratke priče. U travnju 2018. godine CEKAPE je objavio moju prvu knjigu kratkih priča “Babuške.” Za pisanje druge knjige kratkih priča dobila sam tromjesečnu stipendiju Grada Rijeke. Priča “Krug” izabrana je među 25 najboljih priča na natječaju “Priče iz komšiluka.”

 

Sophia, Obrt za usluge | Ivana Dežmana 1 | info@psihoterapija-rijeka.com
091 251 3748 | OIB: 11183905035 | IBAN: HR3924020061140304360