fbpx

Edukacija za stručnjake pomagačkih zanimanja

Slažete li se da je rad s ljudima ispunjavajući i lijep? Volite svoj posao, ali ljudi vas ponekad iscrpljuju, frustriraju i živciraju? Imate osjećaj da vas ponekad ne razumiju? Imaju prevelika očekivanja? Odugovlače s plaćanjem? Ne otkažu termin i ne pojave se? Uvijek kasne? Krivicu za nedostatak uspjeha svaljuju na vas? Ne žele preuzeti odgovornost? Nisu istinski motivirani? Ne brinite, to je sve normalno. Klijenti rade najbolje što znaju. Međutim, mi kao profesionalci uvijek možemo bolje. Možemo kreirati posao po svojoj mjeri u kojem ćemo uživati uz malo naučenih vještina.

Za koga je ova edukacija?

Edukacija je za socijalne pedagoge, rehabilitatore, logopede, psihoterapeute, psihologe, socijalne radnike, učitelje, odgojitelje, fizioterapeute, life coacheve, fitoterapeute, aromaterapeute, welness terapeute i sl.

Pročitaj više

Nije važno odakle ćeš krenuti

PSIHOTERAPIJA I TERAPIJSKO PISANJE ON-LINE

Možda ste iskusili nasilje? Ili prijevaru? Imate li traumu koju ne možete zaboraviti? Bliska osoba povrijedila vas je? Imate li osjećaj da se stalno vrtite u krug? Sve ste već pokušali i ništa ne pomaže.

Pisanje je izvrstan način oslobađanja nakupljenih emocija. Terapija pisanjem pomogla je brojnim ljudima da se lakše nose s osobnim traumama i iznimno teškim životnim iskustvima. Ne morate biti vješti u pisanju kako biste pokušali. Program je posebno prilagođen vašim potrebama i svi su sadržaji povjerljivi. Korak po korak, kroz sedam tjedana vodimo vas individualno kroz vaše povrede i traume putem terapijskog pisanja i psihoterapijskih seansi.

Pročitaj više

Online Radionica: Nova Ja

Sretna sam što vas mogu pozvati da se priključite online grupi tijekom koje ćemo se družiti osam tjedana. Očekujem da ćemo zajedno puno učiti, povezati se, smijati se i tako postati nova osoba – ona koja radi kvalitetnije izbore, donosi dobre odluke u budućnosti i ima kvalitetne odnose. 

Pročitaj više

Čitalački Online Klub (Biblioterapija)

“Ako ne poznajete drveće, možete se izgubiti u šumi. Međutim, ako ne poznajete priče, možete se izgubiti u životu.” 

Obožavate li čitati? Imate sposobnost uživjeti se u likove i proživljavati njihove emocije? Skloni ste analizirati i prepoznajete da Vam je život postao brži i površniji nego biste to htjeli? Znate li da analizom i čitanjem možete “proraditi” emocije i situacije koje Vam se dešavaju. Pozivam Vas da se priključite novoj grupi Biblioterapije koja počinje u travnju 2021. godine!

Pročitaj više