fbpx

Online program za stručnjakinje pomagačkih zanimanja, modul 2

Slažete li se da je rad s ljudima ispunjavajući i lijep? Volite svoj posao, ali ljudi vas ponekad iscrpljuju, frustriraju i živciraju? Imate osjećaj da vas ponekad ne razumiju? Imaju prevelika očekivanja? Odugovlače s plaćanjem? Ne otkažu termin i ne pojave se? Uvijek kasne? Krivicu za nedostatak uspjeha svaljuju na vas? Ne žele preuzeti odgovornost? Nisu istinski motivirani? Ne brinite, to je sve normalno. Klijenti rade najbolje što znaju. Međutim, mi kao profesionalci uvijek možemo bolje. Možemo kreirati posao po svojoj mjeri u kojem ćemo uživati uz malo naučenih vještina.

Za koga je ova edukacija?

Edukacija je za socijalne pedagoge, rehabilitatore, logopede, psihoterapeute, psihologe, socijalne radnike, učitelje, odgojitelje, fizioterapeute, life coacheve, fitoterapeute, aromaterapeute, welness terapeute i sl.

Pročitaj više

Online program za stručnjakinje pomagačkih zanimanja “OsnaŽena”, modul 1

 

  • Stručnjakinja ste koja radi u pomagačkim zanimanjima, volite svoj posao i dajete sve od sebe, ali imate dojam da sve manje ostaje za Vas. Osjećate da ste često preplavljeni emocijama i blizu pucanja ili burnouta jer ne uspijevate sebe staviti na prvo mjesto.
  • Osjećate da trebate dublje razumijevanje sebe i svojega posla. Željeli biste naučiti alate od osobe koja je prolazila isto, a koji će vam pomoći da se bolje nosite s profesionalnim izazovima.
  • Želite se osjećati samopouzdano, osnaženo, sigurno i kompetentno umjesto bespomoćno, konfuzno, neuspješno i na rubu živčanog sloma.
Pročitaj više