fbpx

Poštujemo i štitimo vašu privatnost, molimo vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako prikupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

Voditelj obrade podataka

Sophia, Obrt za usluge, vl. Sandra Karabaić; Rijeka, Janka Polić Kamova 63, OIB: 11183905035

Kontakt: Sandra Karabaić, info@igorb36.sg-host.com

Koje podatke prikupljamo i obrađujemo te u koju svrhu?

Svoje osobne podatke na ovoj stranici ostavljate dobrovoljno putem emaila, forme za kontakt, forme za online savjetovanje ili radionicu, ili putem forme za prijavu na newsletter. Prilikom slanja svojih osobnih podataka dajete svoju suglasnost na svrhu obrade, način pohrane i zaštitu osobnih podataka opisanim u ovoj Izjavi o privatnosti.

Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za pružanje usluga i sudjelovanje na radionicama ili savjetovanju. Svrha i pravni temelj za obradu osobnih podataka je vaša privola, odnosno suglasnost prilikom korištenja naše web stranice, slanja upita ili prijave za korištenje neke od naših usluga.

Prilikom vaše prijave možemo obrađivati sljedeće osobne podatke: vaše ime i prezime, email adresu, Skype ID, broj telefona za kontakt, adresu, datum rođenja, dob, grad i druge osobne podatke potrebne terapeutu za procjenu mogućnosti sudjelovanja u programima (radionicama, savjetovanju).

Podatke koje nam pošaljete spremamo u elektroničkom obliku i čuvamo u našoj bazi. Osobne podatke koje ste nam učinili dostupnim putem kontakt forme, forme za prijavu na newsletter, ili prilikom prijave za radionicu ili online savjetovanje obrađivati ćemo za vrijeme postojanja ove stranice ili do trenutka dok ne zatražite njihovo brisanje.

Prikupljene podatke ne prenosimo niti pohranjujemo izvan zemalja Europske unije.

Pravila zaštite privatnosti drugih web stranica/trećih strana

Na našim stranicama pronaći ćete linkove na druge web stranice ili portale. Pravila zaštite privatnosti na tim portalima mogu biti drugačija od pravila zaštite privatnosti na web stranicama psihoterapija-rijeka.com. Na našoj stranici možemo vam ponuditi i poveznice na društvene mreže koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim stranicama, portalima ili na društvenim mrežama.

MailChimp  je naš partner u postupku slanja i primanja newslettera. Radi funkcioniranja servisa i sprečavanja zloupotrebe prikupljaju se sljedeći podaci: ime i prezime, email adresa, geografska širina, geografska dužina, regija, datum i vrijeme prijave na newsletter te datum i vrijeme posljednje izmjene. Prijavom na newsletter i suglasnošću s ovom Izjavom o privatnosti, suglasni ste s ustupanjem predmetnih podataka MailChimpu. Više o Mailchimp politici privatnosti saznajete ovdje.

Koje kolačiće koristimo i zašto?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš preglednik. Kolačići nam pomažu da web stranica funkcionira ispravno, učini je sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i prati kako web stranica funkcionira te analizira gdje je potrebno poboljšanje.

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane za različite svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni kako bi web stranica funkcionirala na ispravan način, ali pritom ne prikupljaju vaše osobne podatke.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web stranicama koriste se za praćenje kako web stranica funkcionira, na koji način ostvarujete interakciju s našom web stranicom, a sve kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo i pomogli u ubrzavanju budućih interakcija s našom web stranicom

Vrste kolačića

Nužni: Neki kolačići su neophodni da biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web stranice. Oni nam omogućuju održavanje korisničkih sesija i sprječavanje sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke.

Statistika: Kolačići pohranjuju informacije kao što su broj posjetitelja web stranice, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice posjetili, izvor posjeta itd. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web stranica funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Funkcionalni: Kolačići koji pomažu određene funkcionalnosti koje nisu bitne na našoj web stranici. Ove funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja kao što su videozapisi ili dijeljenje sadržaja na web stranici na platformama društvenih medija.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak o korištenju kolačića na našoj web stranici. Napominjemo da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki web stranice ili prouzročiti drugačiji rad i izgled u vašem browseru.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: psihoterapija-rijeka.com

Google Analytics

Na ovoj stranici pratimo statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti web stranica te korisničkoj aktivnosti i pritom koristimo uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

Korisnička aktivnost se prati radi osiguravanja ispravnog funkcioniranja web stranice te s ciljem unapređivanja stranice i poboljšanja korisničkog iskustva. Google Analytics ne omogućuje identifikaciju korisnika, iako obrađuje neke tipove privatnih podataka poput IP adrese. To se postiže agregiranjem podataka te tehnikama anonimizacije poput maskiranja IP adrese.

Kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo te efikasno planirali buduće aktivnosti, koristimo alat Google Analytics Advertising Reporting Features koji pruža uvid u podatke o spolu, dobi i interesima korisnika. Ovi podaci su temeljeni na kolačićima treće strane, također su anonimni te ne mogu poslužiti za identifikaciju korisnika. Detaljne informacije o ovoj usluzi i kolačićima koje koristi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju praćenje vlastite aktivnosti, dostupne su na: https://www.google.com/analytics/policies/

Koja su vaša prava?

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o tome kako i koje vaše osobne podatake obrađujemo te zatražiti ostvarivanje sljedećih prava:

  • pristup vašim osobnim podatcima
  • ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka
  • brisanje osobnih podataka
  • ograničenje obrade osobnih podataka
  • prijenos podataka
  • povlačenje suglasnosti za obradu podataka (npr. za primanje newslettera)

Prikupljene osobne podatke obrađujemo uz obaveznu primjenu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka. Pristup vašim osobnim podacima dostupan je isključivo psihoterapeutu kojem su te informacije nužne u pružanju usluga. Kontinuirano se educiramo o važnosti povjerljivosti podataka te čuvanju privatnosti i zaštiti vaših podataka. Prikupljamo samo one podatke koji su nužni i ne čuvamo ih dulje nego li je to potrebno, odnosno određeno zakonskim propisima.

Zahtjev, ostvarenje svojih prava, odnosno za uvid, povlačenje privole, brisanje ili izmjenu vaših podataka iz naše baze možete poslati emailom na adresu info@igorb36.sg-host.com.

Prema važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki vaš zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.

Ukoliko smatrate da je neko od vaših prava povrijeđeno možete podnijeti prigovor Agenciji zaštitu osobnih podataka na kontakt – Martićeva ulica 14 , HR-10 000 Zagreb, email: azop@azop.hr

Datum posljednje izmjene Izjave o privatnosti: 25.05.2018.