fbpx

INDIVIDUALNA PSIHOTERAPIJA

Profesionalna pomoć za probleme osobne i emotivne prirode

Rezervirajte termin 
     

Psihoterapija je vremenski dulji i emocionalno dublji proces od savjetovanja. Kroz verbalne i umirujuće seanse pokušati ću razumjeti “vaš svijet”. Proces se sastoji od prisjećanja važnih osoba i događaja iz prošlosti, imajući u vidu da je ljudsko biće višeslojno te da su emocije, ponašanje i fizičko tijelo povezani. Seanse se održavaju jednom tjedno. Dogovaraju se uvijek u isto vrijeme (ako je moguće). Prve dvije seanse su “probne”. Nakon njih, zajedno odlučujemo o cilju i trajanju terapijskoga procesa.

 

Integrativna psihoterapija je sinteza humanističke psihoterapije, teorije objektnih odnosa, psihoanalitičke self psihologije te razvojne psihologije. Temelji se na teorijama iz Gestalt terapije, Transakcijske analize, psihoterapiji orijentiranoj prema klijentu, tjelesnoj psihoterapiji, obiteljskoj psihoterapiji, te bihevioralnoj psihoterapiji.

 

Kratkotrajna, na cilj usmjerena psihoterapija može trajati do deset seansi. Dubinska psihoterapija traje najmanje šest mjeseci.

Slobodno mi se javite i postavite pitanje.

 

Tražite nešto drugo?

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Online psihoterapija

Psihoterapija putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.

Vodič za psihoterapiju

Sve što trebate znati prije prvog susreta na jednom mjestu.