Online program za stručnjakinje pomagačkih zanimanja, modul 2

Slažete li se da je rad s ljudima ispunjavajući i lijep? Volite svoj posao, ali ljudi vas ponekad iscrpljuju, frustriraju i živciraju? Imate osjećaj da vas ponekad ne razumiju? Imaju prevelika očekivanja? Odugovlače s plaćanjem? Ne otkažu termin i ne pojave se? Uvijek kasne? Krivicu za nedostatak uspjeha svaljuju na vas? Ne žele preuzeti odgovornost? Nisu istinski motivirani? Ne brinite, to je sve normalno. Klijenti rade najbolje što znaju. Međutim, mi kao profesionalci uvijek možemo bolje. Možemo kreirati posao po svojoj mjeri u kojem ćemo uživati uz malo naučenih vještina.

Za koga je ova edukacija?

Edukacija je za socijalne pedagoge, rehabilitatore, logopede, psihoterapeute, psihologe, socijalne radnike, učitelje, odgojitelje, fizioterapeute, life coacheve, fitoterapeute, aromaterapeute, welness terapeute i sl.

Što ćete naučiti?

Što je terapijski odnos. Što je terapijski okvir. Pravila terapijskog rada. Kako postaviti terapijski ugovor. Što je to uvezivanje. Što su profesionalne granice. Koje su uloge u terapijskom radu. Kako se nositi sa svojim osjećajima. Kako jasno komunicirati. Kako spriječiti otkazivanje termina. Postaviti ciljeve rada. Formirati cijene. Naplatiti svoj rad. Kako zaštititi, sačuvati i obnoviti svoju energiju. Kako imati zadovoljne klijente. Kako tražiti i dobiti podršku za svoj rad. Kome se obratiti kad imate problem. Kako kreirati radno, terapijsko okruženje. Rad uživo vs. online. Kako definirati kompetencije struke.

O programu

 • Program se odvija kroz osam tjedana u grupi s ograničenim brojem članova, jednom tjedno, u trajanju od devedeset minuta, putem Zoom platforme.
 • Sa zainteresiranima će biti održani besplatni 20-minutni sastanak putem Zooma, kako bi saznali da li je ovaj program za vas i da li se razumijemo.
 • Tijekom programa dobivati ćete radne listiće za rješavanje tijekom tjedna, a koje ću osobno pregledavati do idućeg susreta.
 • Zatvorena Facebook grupa biti će prostor podrške, izmjene informacija i stvaranja mreže kontakata.
 • Tijekom programa dobit ćete i neke dokumente koje ćete moći koristiti u svojem radu.

Bonus

 • Jedna besplatna seansa preko Zooma u trajanju od šezdeset minuta, kako bismo napravili integraciju i dogovorili sljedeće korake na kojima je potrebno raditi.


OVDJE ĆETE NAUČITI SVE ŠTO NISTE NAUČILI NA SVOJOJ PRIMARNOJ EDUKACIJI. AKO TRAŽITE PROGRAM SKROJEN PO VAŠIM POTREBAMA, ONDA JE OVO PROGRAM ZA VAS. KAKO ZNAM? JER SAM PROLAZILA SVE ŠTO I VI I UČILA IZ VLASTITIH POGREŠAKA. ŽELIM VAM OLAKŠATI I UBRZATI PUT TE POKAZATI DA POMAGAČKA ZANIMANJA MOGU BITI ISPUNJENJE VAŠEG SNA.

 

Teme po tjednima

 1. Tjedan – Zanimanje ne biramo slučajno
 2. Tjedan – Terapijski okvir
 3. Tjedan – Terapijski odnos
 4. Tjedan – Transfer i kontratransfer
 5. Tjedan – Projektivna identifikacija
 6. Tjedan – Kako zaštiti svoju energiju i emocije?
 7. Tjedan – Kako bolje organizirati posao?
 8. Tjedan – Supervizija, intervizija i grupe podrške

 

Termini
U pripremi

Cijena
Cijena je 2.200 kn. Plaćanje je unaprijed.

Link za prijave

https://docs.google.com/forms/d/1CUaldCc9oMyXMmhiGZuN0eFxs2tytIBug6ooWM6S70k/edit

Plaćanje
Uplatu je moguće učiniti isključivo preko opće uplatnice ili netbankingom.

Podaci za uplatu
Sophia, obrt za usluge, Janka Polić Kamova 63, 51000 Rijeka, IBAN:HR 3924020061140304360  Erste&Steiermarkische bank d.d.

 

O voditeljici:

Sandra Karabaić je socijalna pedagoginja i psihoterapeutkinja. Već osamnaest godina pomaže hrabrim i kreativnim pojedincima da postanu najbolja verzija sebe. S klijentima i grupama stvar odnos pun poštovanja, suosjećanja i iskrenosti. Pomaže, podržava i ohrabruje pojedince stvoriti sretniji život i raditi bolje izbore u budućnosti. Nudi individualna savjetovanja, psihoterapijske seanse te kreativne radionice putem pokreta i plesa, biblioterapije i terapijske priče.

Više o voditeljici pročitajte na psihoterapija-rijeka/o-nama/.

„Ono što me najviše privuklo Sandri kao voditeljici su dvije njezine iznimne kvalitete: osjećala sam se pred njom mogu potpuno ogoliti jer ona ne prosuđuje. Mogla sam izložiti cijelo svoje biće znajući da će biti prihvaćeno i shvaćeno bez ikakve predrasude. Druga kvaliteta je što vas Sandra ne gura tamo gdje niste spremni ići. Ona je uz osobu, promatra, podržava, ali se ne miješa dok god osjeti da se osoba može nositi sa svojim pričom. Meni je to davalo priliku da duboko zaronim u sebe znajući da me Sandra „pazi i čuva“ i da će znati reagirati ako se ja pogubim.“ Tatjana, Rijeka

“Sandra je u svojem radu s psihičkim bolesnicima pokazala iznimnu senzibilnost i prilagodljivost koje su potrebne u radu s ovom populacijom. Osobe koje iz niza razloga imaju poteškoće u komunikaciji i fizičkoj aktivnosti, na njenim su se radionicama uz nježnu ali stručnu podršku oslobodile i na nov način, kreativno izrazile učeći nove vještine.“ Marina, Split

„Mislim da jako voliš svoj posao, a kako su tvoj posao ljudi, rekla bih da ponajprije voliš ljude, a taj duboko respekt koji osjećaš za svaku od nas pojedinačno je nešto što se ne može sakriti. Često se zateknem kako razmišljam kako bi danas izgledao moj život da sam u vrtiću i školi imala nekoga kao što si ti za odgajatelja, učitelja… Aleksandra, Rijeka


Za više informacija stojim na raspolaganju na info@igorb36.sg-host.com i 091 251 3748.

 

 

 

 

 

 

 

Sviđa vam se članak? Pretplatite se na besplatan newsletter.