fbpx

Terapija pokretom i plesom

 

Z

a razumijevanje unutrašnjeg, psihičkog svijeta koristimo tijelo i pokret. To znači da ću Vas pozvati da se krećete kroz prostor, zauzimate različite oblike, istražujete kako se osjećate u tijelu u odnosu na različite misli i emocije. Kao terapeut, biti ću s Vama, pokušati “obući Vaše cipele” i inspirirati Vas za drugačije načine kretanja tj. drugačije životne obrasce. Ovaj je proces preteženo neverbalni, ali onaj verbalni dio nije manje važan.

Nakon prve tri probne seanse dogovaramo trajanje i cilj terapijskog procesa.

O radionicama i psihoterapijskim grupama saznajte na stranicama Terapije pokretom i plesom.

Somatska psihologija je terapijsko istraživanje tjelesnog iskustva u psihoterapijskom kontekstu. Polazi od toga da su tijelo i um povezani te da su rana emocionalna iskustva i obrasci zapamćeni u tijelu. U svojem radu koristim elemente: Gestalt Awarness Practice, Integrative Body Psychotherapy, metode pokreta 5 Ritmova i art ekspresivne terapije.

KORISNE POVEZNICE

5Ritmova

Open floor International

Gestalt Awarness Practice

 

Tražite nešto drugo?

Savjetovanje

Savjetovanje je kratkotrajni, na cilj usmjereni proces rješavanja konkretnog problema.

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Obiteljska psihoterapija

Na obitelj se gleda kao na najveći resurs, a psihoterapija je usmjerena na rješavanje aktualnih problema.

Grupna psihoterapija

Grupa je svijet u malom. U grupi imamo priliku biti u odnosu s različitim ljudima, izražavati sebe i čuti kako nas drugi vide.

Online savjetovanje

Savjetovanje putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.