fbpx

Online savjetovanje

 

O

va usluga je namijenjena osobama koje žive u manjim mjestima ili u inozemstvu. Ipak, ponajviše je postala aktualna u vrijeme pandemije koronavirusa.

Na ovu ideju me je navelo iskustvo onih koji se odlaskom u stranoj državi suočavaju s bezbroj izazova i prepreka: usamljenošću, nepoznavanjem jezika, nesnalaženjem u novim okolnostima, civilizacijskim šokom, otuđenošću, depresijom, gubitkom veze s prijateljima i obitelji itd.

U vrijeme socijalne izolacije pokazala se kao spas za mnoge koji se osjećaju tjeskobno, preplašeno i beznadno. Radim preko svih online platformi: Skypa, Vibera, WharsUppa, Zooma, Messengera. Ukoliko nemate mogućnost zvučne izolacije u domu, možemo razgovarati mobitelom.

 

Prijavite se za online savjetovanje:

Vaše ime i prezime*

Vaša email adresa*

Vaš Skype ID

Vaš broj telefona za kontakt

Slanjem ove poruke suglasni ste sa svrhom obrade, načinu pohrane i zaštite osobnih podataka opisanim u Izjavi o privatnosti.

 

Tražite nešto drugo?

Savjetovanje

Savjetovanje je kratkotrajni, na cilj usmjereni proces rješavanja konkretnog problema.

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dublji i zahtijevniji emocionalni proces u kojem je ključna stvar odnos između terapeuta i klijenta.

Partnerska psihoterapija

Savjetovanje ima za cilj razviti bolju komunikaciju i suosjećanje, dok proces psihoterapije dublje mijenja partnerski odnos i ono što dvije individue donose u njega.

Obiteljska psihoterapija

Na obitelj se gleda kao na najveći resurs, a psihoterapija je usmjerena na rješavanje aktualnih problema.

Grupna psihoterapija

Grupa je svijet u malom. U grupi imamo priliku biti u odnosu s različitim ljudima, izražavati sebe i čuti kako nas drugi vide.

Online savjetovanje

Savjetovanje putem Skypa za one kojima je ova usluga nedostupna s obzirom na mjesto života ili nepoznavanje jezika.