Nije važno odakle ćeš krenuti

PSIHOTERAPIJA I TERAPIJSKO PISANJE ON-LINE

Možda ste iskusili nasilje? Ili prijevaru? Imate li traumu koju ne možete zaboraviti? Bliska osoba povrijedila vas je? Imate li osjećaj da se stalno vrtite u krug? Sve ste već pokušali i ništa ne pomaže.

Pisanje je izvrstan način oslobađanja nakupljenih emocija. Terapija pisanjem pomogla je brojnim ljudima da se lakše nose s osobnim traumama i iznimno teškim životnim iskustvima. Ne morate biti vješti u pisanju kako biste pokušali. Program je posebno prilagođen vašim potrebama i svi su sadržaji povjerljivi. Korak po korak, kroz sedam tjedana vodimo vas kroz vaše povrede i traume putem terapijskog pisanja i psihoterapijskih seansi.

Ovo je prilika da otpustite ono što se možda do sada niste usudili i da nastavite živjeti neopterećeno, čineći bolje i zdravije izbore u budućnosti.

Iza ovog programa stoje stručno znanje i višegodišnje iskustvo.

Psihoterapijske seanse vodi psihoterapeutkinja Sandra Karabaić. Odvijaju se on-line putem Internet platformi, telefonom ili uživo u Rijeci.

Kroz terapijsko pisanje vodi vas književnica Karmela Špoljarić. Pisanje se u potpunosti odvija dopisno, putem elektroničke pošte.

Dobit ćete jasne upute koje će vam pomoći napisati vaše priče, koje će ujedno biti i temelj vaših razgovora s psihoterapeutom.

 

STRUKTURA

  1. tjedan: Uvod – psihoterapijska seansa
  2. tjedan: Terapijsko pisanje
  3. tjedan: Terapijsko pisanje
  4. tjedan: Podrška – psihoterapijska seansa
  5. tjedan: Terapijsko pisanje
  6. tjedan: Terapijsko pisanje
  7. tjedan: Integracija – psihoterapijska seansa

 

O VODITELJICAMA

 Sandra:

 „Sandra je divna učiteljica…zrači nekom posebnom vibrom -smirenošću. Ne govori puno, ali daje na znanje.“ (I.A., 2011. godine)

„Zato voditeljicu doživljavam kao osobu koja nema samo stručna, teoretska znanja, nego kao i vrlo intuitivnu i suptilnu osobu koja nasućuje i vrlo nježno me vodi (a ne gura me ili me navlači) prema mome, a ne svome odgovoru. Nema sile i nema forsiranja, a to je meni jako važno.“ (M.M. 2012. godine)

„Mislim da jako voli svoj posao, ali kako su njezin posao ljudi, rekla bih da ponajprije voli ljude, a taj duboki respekt koji osjeća za svaku od nas pojedinačno, ne može se sakriti. Često se zateknem kako razmišljam, kako bi danas izgledao moj život da sam u vrtiću i školi imala nekoga kao što je ona za odgojitelja, učitelja…“ (A.M., 2012. godine)

 

Sandra Karabaić je psihoterapeutkinja i spisateljica koja već sedamnaest godina pomaže hrabrim i kreativnim pojedincima postati najbolja verzija sebe. S klijentima i grupama stvara povjerljiv odnos s puno poštovanja, suosjećanja i iskrenosti. Pomaže, podržava i ohrabruje pojedince stvoriti sretniji život i raditi bolje, zdravije izbore u budućnosti. Nudi individualna savjetovanja, psihoterapijske seanse te kreativne radionice putem pokreta, plesa i biblioterapije. Više pročitajte na: https://psihoterapija-rijeka.com/o-nama/

 

***

 

Karmela

  „Izvrsna je voditeljica, pedagog, prijatelj, vrlo stručna i profesionalna i prije svega iskrena i poštena u odnosu s polaznikom.“ (M.P., Rijeka)

  „Voditeljica – susretljiva i ugodna, zna se nametnuti kao autoritet. Mislim da ću odsad pri pisanju zauvijek imati osjećaj da to prvo treba pročitati Karmela“ (LJ. B., Zagreb)

 „U paketu ćete dobiti sve – izvrsnu mentoricu, savjetnicu, komentatoricu (budite spremni i na kritiku jer to je ono što će vas motivirati još više), divnu osobu i prijateljicu.“ (A.J., Osijek)

 „Ne samo da na svoje polaznike ne gleda s visoka i da ne osjeća ni najmanju potrebu za vlastitim dokazivanjem već naprotiv, odmah na početku uklanja sve moguće distance i praktički vas promovira u svoje buduće kolege.“ (S.S., Čakovec)

 „Književnica, mentorica, prijateljica. Najstrpljivija osoba na svijetu. Dok se boriš s njezinim zadaćama ni ne primijetiš što ti radi. Izvlači najbolje iz tebe, ono za što nisi ni slutio da si sposoban učiniti.“ (E.S., Nova Gradiška)

 

Karmela Špoljarić, mr.sc, književnica, desetak godina vodi radionice kreativnog pisanja, a pokrenula je i prvu dopisnu radionicu pisanja u Hrvatskoj „Kako početi“.  U svojem radu s polaznicima susretala se u više navrata s terapijskim pisanjem, stoga je osmislila i kreativno-terapijsku radionicu „4priče.put“ u kojoj se o negativnim iskustvima progovara na novi i drugačiji način. Živi i radi u Zagrebu.

 

INFO I PRIJAVE

Sve pitanja i informacije možete dobiti na info@psihoterapija-rijeka.com ili na broj mobitela 091/251 3748. Tu smo za sva vaša pitanja.

Cijena: 1.400 kn (uplata prije radionice)

Info za uplatu: Sophia, obrt za usluge, vl. Sandra Karabaić, Janka Polića Kamova 63, 51000 Rijeka, OIB 11183905035,

IBAN:HR3924020061140304360

Model: 00; Poziv na broj: datum uplate; Svrha plaćanja: radionica

 

Svako putovanje počinje prvim korakom.

Veselimo se!